Programeaza o intalnire: +40 733 399 900

Strada Industriilor nr. 56 Bucuresti Vezi locatia pe harta

Intrebari frecvente Linda Residence

Intrebari frecvente

Pozitionare

Unde este Linda Residence?

Ansamblul este localizat in Sectorul 3, la 20 minute distanta de Piata Unirii, pe str. Industriilor nr. 56.

Cum ajung la Linda?

Accesul in ansamblu se poate face cel mai rapid din Bd. Basarabia catre str. Industriilor.

Facilitati

Ce facilitati sunt in cadrul complexului?

Complexul are loc de joaca pentru copii, avand in vedere numarul mare de familii tinere. De asemenea, in cadrul ansamblului sunt prevazute spatii pentru zona de servicii unde pot fi gazduite: minimarket, farmacie, salon de infrumusetare, sala de fitness si multe altele.

Ce facilitati sunt pe langa complex?

Cora Pantelimon (la 3 min), Metro si Real (la 7 min), parcul I.O.R. (la 7 min), lacul Cernica si parcul Pantelimon (la 2 min distanta).

E aproape autostrada Soarelui?

Distanta de la complex pana la intrarea pe Autostrada Soarelui se parcurge in doar 5 minute, din str. Industriilor catre Drumul intre Tarlale.

Administrare

Cine asigura mentenanta complexului?

In acest scop a fost infiintata asociatia de proprietari, care asigura administrarea complexului.

Cum sunt costurile de intretinere?

Datorita faptului ca locatarii se administreaza singuri prin asociatia de proprietari, singurele costuri de mentenanta sunt cele curente: curatenia si iluminatul complexului, intretinerea spatiilor verzi, canalizarea si serviciile de salubritate. O familie plateste in medie 50 de lei lunar.

Apartamente

Ce dotari au apartamentele?

Toate apartamentele din ansamblul rezidential Linda sunt finisate la cheie, dupa standardele moderne, cu gresie, faianta si parchet laminat. Baile sunt complet utilate cu obiecte sanitare, fiecare apartament are centrala termica proprie pe gaze si calorifere din aluminiu. Toate apartamentele au pregatire pentru instalarea unei unitati de aer conditionat.

Exista spatii de depozitare?

Fiecare apartament sau studio din cadrul ansamblului Linda este dotat cu un spatiu generos pentru depozitare inclus in pret. Boxele au dimensiuni intre 10 si 30 mp.

Generale

In ce proportie e locuit complexul?

Constructia ansamblului Linda Residence a fost etapizata in doua faze, astfel ca toate apartamentele din faza 1 au fost vandute in totalitate, iar cele din faza 2 in proportie de aproximativ 90%.

Exista locuri de parcare suficiente?

Da, exista! Pentru un loc de parcare, potentialii cumparatori pot opta pentru una din cele doua variante: sa achizitioneze un loc de parcare suprateran direct de la dezvoltator sau sa inchirieze unul de la asociatia de proprietari.

Cate etaje au blocurile?

Linda este printre putinele complexe rezidentiale cu regim mic de inaltime. Blocurile au Parter + 2 Etaje + Etajul 3 retras.

Achizitie apartament

Mai sunt apartamente disponibile la vanzare?

Dezvoltatorul proiectului vinde activ apartamentele din cadrul complexului Linda. Pentru oferta actualizata accesati sectiunea apartamente sau contactati biroul de vanzari, la telefon: +40 733 399 900 sau sales@lindaresidence.ro.

Preturile apartamentelor nu se negociaza?

Pretul apartamentelor se negociaza in functie de modalitatea de plata, cele mai mari reduceri fiind pentru achizitia cu plata integrala (cash).